WebwithMe

Mi vagyunk az Arenim

Az Arenim Technologies Kft. 2002-ben alapított telekommunikációs szoftverfejlesztő vállalkozás, központi irodánk Budapesten az Infoparkban található.

Az Arenim küldetése, hogy ügyfelei számára kiszámítható és professzionális módon szállítson a piacon egyedülálló távközlési és informatikai megoldásokat. Kiemelkedő szaktudásra tettünk szert a távközlési szoftverfejlesztésben.

Széleskörű szaktudás

Speciális szakterületeket ötvöztünk és egyedi csapatunk szaktudása és összetétele:

 • Telekom és call center szakértők vagyunk
 • Információbiztonsági specialisták vagyunk
 • Munkatársaink szakértelmét innovációval és lelkesedéssel kombinálva egyedi megoldásokat hozunk létre

Szolgáltatásaink

 • Call center és telefonmegoldások fejlesztése
 • IP telefon és ügyfélszolgálati rendszerek üzemeltetése
 • Rendszerintegráció

Eredményeink

 • Több mint 100 sikeres telekommunikációs projekt világszerte
 • Több mint 50.000, Arenim projektekben üzembe helyezett VoIP végpont
 • Az Arenim által fejlesztett IntTalk szoftvermotort naponta használó több mint 7.000 elégedett felhasználó
 • Csapatunk 2014-ben elnyerte az év fiatal vállalkozása (Startup of the Year - Central European Startup Awards), valamint Közép-Európa legjobb fejlesztőcsapata díját
 • Az év FinTech megoldása (2014 Hungary)
 • Most Promising Banking Sales Solution (Banking Sales Conference 2015)

Az Arenim "AAA - Highest Creditworthiness" besorolású vállalkozás

AAA - Highest Creditworthiness

Management

Szabolcs a Miskolci Egyetem gépészmérnöki karán szerzett műszaki informatikus diplomát. Az Arenim és ArenimTel csapatának vezetését megelőzően az IntTalk VoIP Engine vezető fejlesztőjeként dolgozott, majd a Geomant-nál töltött be különféle menedzseri pozíciókat. Az ArenimTel mellett mint az Arenim Technologies AB. vezérigazgatója, a CryptTalk hívástitkosító szolgáltatás egyik alapítója (www.crypttalk.hu).

Attila villamosmérnöki diplomáját a Budapesti Műszaki Egyetemen szerezte. A telekommunikációs technológiák, valamint az üzleti szempontból kritikus fontosságú IT-rendszerek és online szolgáltatások működtetésének specialistája. Szabolccsal együtt a CryptTalk hívástitkosító szolgáltatás egyik alapítója (www.crypttalk.hu) és fejlesztésének vezetője.

Péter a Miskolci Egyetemen szerzett IT-mérnöki egyetemi képesítést, majd szoftverfejlesztésből pedig PhD-t. Szoftvertechnológiára és szoftverfejlesztésre specializálódott szakember. IT és szoftverfejlesztési technológiák terén széles körű tudással rendelkezik, a megjelenő új technológiákkal való lépéstartás érdekében folyamatosan képzi magát. Szoftverfejlesztés terén több mint 15 év tapasztalattal rendelkezik. Az általa és csapata által tervezett és implementált szoftvereket világszerte különböző kritikus környezetekben használják.

János a Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán végzett villamosmérnökként. Az elmúlt 20 évben az Ericsson Magyarországnál, a KFKI-nál és a Humansoft-nál töltött be különböző értékesítés vezetői pozíciókat és szerzett tapasztalatot IT és telekommunikációs megoldások értékesítésében. Az ArenimTel értékesítési csapatának vezetése mellett a piaci visszajelzések tolmácsolásával János aktívan részt vesz az Arenim termékfejlesztési stratégiájának kialakításában és megvalósítási managementjében.

Referenciáink

References
References
References
References
References
References
References
References
References
References
References
References
References
References
References
References
References
References
References
References
References
References
References
References
References